TECH EU-C-2N vezeték nélküli ablaknyitás érzékelő, barna

TECH  EU-C-2N vezeték nélküli ablaknyitás érzékelő, barna
TECH  EU-C-2N vezeték nélküli ablaknyitás érzékelő, barna
TECH  EU-C-2N vezeték nélküli ablaknyitás érzékelő, barna
Részletek

Funkciók:
• ablaknyitási jel,
• fűtésszabályozás,
• kompakt méretek,
• diszkrét tervezés,
• hosszú élettartamú elem ER14250 S

 

Ablaknyitás érzékelők - jellemzők
Az ablaknyitás-érzékelő egy kicsi és diszkrét eszköz, amely lehetővé teszi, hogy még nagyobb megtakarításokat érjen el a fűtéskezelésben. Ez egy olyan eszköz, amely a zónafűtés vezérlő készlet kibővítését szolgálja. Az ablaknyitás-érzékelő vezeték nélkül kommunikál 868 MHz-en. Hosszú élettartamú elem működteti. Az ablaknyitás-érzékelők kompatibilisek a radiátorok vezérléséhez szükséges számos eszközzel, beleértve a padlófűtés rendszer vezérlők vezeték nélküli verzióit, a WiFi 8S vezérlőket, a WiFi 8S mini vagy az ST-16S WiFi funkcióval. Az érzékelők tökéletesen kiegészítik a radiátoros rendszert. A minimalista kialakításnak köszönhetően minden helyiségben jól mutatnak: klasszikusak és modernek.

 

Az érzékelők működésének elve
Ablaknyitó érzékelők észlelik és jelzik az ablak nyitását a helyiségben, megakadályozva ezzel a szellőztetés során az ellenőrizetlen hőveszteségeket. Az ablak kinyitásakor az ablaknyitás-érzékelő továbbítja a róla szóló információkat a fő vezérlőnek. A kapott információk alapján a fő vezérlő vezérli az elektromos működtetőket és bezárja őket egy adott zónába.

 

Az ablaknyitás érzékelő felszerelése
Az ablaknyitás-érzékelő felszerelése nagyon egyszerű. Először ragassza a kétoldalas szalagot az ablakkeret felső részére (nem a zsanér oldalán), majd az ablakérzékelő hátsó részét ragassza a szalagra. Ezután tegye rá az érzékelő fő részét. A C-2n ablaknyitás-érzékelővel ellátott készlet tartalmaz egy elemet és az ablakhoz rögzítendő szalagokat.

Adatok
Szín
Barna - RAL 8017
Gyári szám-
W_CZU.C2.6.N_A.03.EU01
Cikkszám
W_CZU-C2-6-N_A-03-EU01
Tömeg
74 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!