Padlófűtés vezérlők

padlófűtési rendszerek nagyon hatékonyak és gazdaságosak az otthon fűtésére. Lehetővé teszi a nagyobb fűtési kényelmet valódi megtakarítás mellett. A megtakarításokról egy rendszerre van szükség, amely szabályozza a szobákba juttatott hő mennyiségét. Padlófűtés vezérlőrendszer a TECH Controllers-től. A szabályozók speciális, modern eszközök, amelyek támogatják a hőmérséklet szabályozását az egyes helyiségekben külön-külön. A padlófűtés szabályozók használata időt takarít meg, és biztosítja az egész ház termikus kényelmét.

Padlófűtés szabályozása - költségek

A padlófűtési rendszereket gyakran önállóan vagy kiegészítő módon használják a lakóépületek fűtésére. Annak köszönhetően, hogy a padlófűtési rendszerek az energia egy részét sugárzás útján továbbítják, a hőmérsékleti kényelem sokkal alacsonyabb hőmérsékleten érhető el, ami jelentős megtakarításokat tesz lehetővé. A padlófűtés üzemeltetése is olcsóbb és nagyobb hatékonyságú, mint a radiátoros fűtés.

A padlófűtés költségeinek csökkentése érdekében működésük irányításához padlófűtés vezérlőket kell felszerelni. Az egyes helyiségek hőmérsékletének külön-külön történő szabályozásának köszönhetően hozzájárulhat még nagyobb megtakarításokhoz, miközben a hőmérsékletet a mindennapi tevékenységekhez igazítja.

TECH Controllers Padlófűtési rendszerek

A TECH Controllers cég négy funkcionális, modern padlófűtés-szabályozó rendszert kínál ügyfeleinek, amelyek teljes mértékben alkalmazkodnak a komplex fűtési rendszerek működéséhez. Az 5., 6., 7. és 8. sorozatú padlófűtés-szabályozók az általuk elvégzett számos funkciónak köszönhetően jelentősen befolyásolják az optimális hőmérséklet-szabályozást. Az 5-ös sorozatú padlófűtési vezérlő esetén, a felhasználó helyiségszabályozók segítségével állíthatja be a hőmérsékleti értékeket  A többi sorozat fejlett menüvel rendelkezik, amelyen keresztül szabályozhatja a szobák hőmérsékletét. A padlófűtési rendszerek közül két sorozatot vezetékes telepítésre terveztek (5. és 7. sorozat), egyet pedig vezeték nélküli telepítésre (8. sorozat). A 7. és 8. sorozatú padlófűtési rendszerekben fejlett vezérlőpanelek állnak rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően egyetlen eszközről vezérelheti és módosíthatja az összes slave padlófűtés-szabályozón beállított paramétereket. A 7-es és 8-as sorozatú padlófűtési rendszerek internetes modullal történő összekapcsolásának lehetősége lehetővé teszi a rendszer vezérlését és kezelését az eModul alkalmazással

Padlófűtés szabályozók - kényelmes mód a hő megtakarításra

padlófűtési rendszerek lehetővé teszik az egyedi hőmérséklet-szabályozást minden helyiségben a mobil eszközökről is. Mi több, a TECH Controllers által gyártott padlófűtés-szabályozók lehetővé teszik a szivattyú és a fűtőberendezés csatlakoztatását további fűtési forráshoz. Ezek a padlófűtés szabályozók különböző fűtési rendszerekben működnek, és gyorsan felismerik az új alkatrészeket. A padlófűtési rendszerek mindegyike funkcionális és könnyen használható. Ennek köszönhetően kényelmesen szabályozható a fűtés, kényelmes hőmérséklet és jelentős megtakarítás érhető el.